Our Blog

Statul în arest

Doi proaspăt arestați discută în celulă: – De ce ai fost arestat? – Pentru concurență. – Adică?!? – Fabricam aceleași bancnote ca și statul.

De vis

– Eu am plecat de la muncă pentru a-mi împlini visul.– Și care era visul tău?

Filmul vieții

Soțul se uita la TV și la un moment dat strigă de se cutremură casa:– Nu intra acolo! Fugi!!! Nu intra în biserică, nu intra bă, dobitocule, prostule, idiotule. Of, of!!! Ahhh.. Nuuuuuuuuu.Soția vine repede, speriată:– Ce faci? La ce film te uiți?Soțul, mormăind:– La nunta noastră.

În vârstă..

Vă e teamă că se apropie vârsta de 40 de ani?Să vedeți cum e când se depărtează!

La ghicitoare

– Soția dumitale va fi frumoasă, deșteaptă și bogată, îi spune ghicitoarea unui bărbat. – Minunat, dar ce fac cu actuala?!

Pe uliță .. cu Maria

Ion se intalneste pe ulita cu Maria, pe care n-o mai vazuse de mult. – Buna, Ioane! Ce mai faci? Multam de-ntrebare, Marie. Ce sa fac, m-am insurat. – No, asta-i bine!

Cheia

Bulă se bătea cu un Ninja. Ninja îi dă o lovitură, și se trezește Bulă după 3 zile, și îl întreabă: -Ce a fost asta?

Cu rigla în mână

Bulă: – Tată, trebuie să mergi la şcoală să vorbeşti cu diriginta. Tatăl: – De ce, ce-ai mai făcut?

Pas cu pas.. la bancomat

Un afiş la intrarea unei bănci: Vă informăm că banca noastră va instala Bancomate noi, ce vor permite clienţilor să efectueze tranzacţii fără a se mai da jos din maşină. Dacă doriţi să utilizaţi acest nou serviciu, vă rugăm să urmaţi paşii din procedurile de mai jos. După mai multe luni de verificări am elaborat

Mergi cu mine

– Iubito, plec la sală. Ai vrea să mergi cu mine? – Îţi par grasă? – Dacă nu vrei să mergi, nu mergi! – Acum sunt şi leneşă?